Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +383 (0) 44 872 791

Silcapor
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Vetitë e bllokut

SILCAPOR-i është teknologji e prodhimit të materialit ndërtimor të grupës së betoneve qelulare - porozbe-ton.Porozbetoni është me prejardhje minerale inorganike, dmth material me peshë të lehtë ndërtimore, i cili prod-hohet në mënyrë industriale, me markë të caktuar të betonit qelular, masë vëllimore të ndryshme, manipulim të lehtë dhe të shpejtë në ndërtimtari, posaçërisht me fabrikatet e pllakave të armiruara dhe izolim të lartë termik.

Lexo më shumë 

Karakteristikat

Për arsye të vetive të shkëlqyeshme të izolimit termik, sasia e lëndëve djegëse për ngrohje të ambientit banues janë minimale në krahasim me materialet tjera ndërtimore, prandaj si rezultat i kësaj kemi zvogëlim të ndotjes së natyrës me CO2.  

Lexo më shumë

Pse ua rekomandojmë

Material ekologjik i cili siguron mesin e shëndetshëm dhe i qëndrueshëm ndaj ndikimeve të ndryshme atmosferike dhe ka veti të shkëlqyeshme termo-izoluese, është i padjegshëm dhe poashtu rezistent ndaj zjarrit...

Lexo më shumë

Më shumë informata?

Nuk po arrini të gjeni informacionin  e dëshiruar? Ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese dhe dikush nga departamentet tona to t'ju ndihmoj

Informatat kontaktuese