Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +383 (0) 44 872 791

Silcapor
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Siguria dhe shëndeti

SILCAPOR-i si material ndërtimor e bën të pakon-testueshëm aplikimin në ndërtimtari sepse ka veti rezistuese ndaj zjarrit, i padjegshëm, nuk e përcjell flakën dhe deri në 650oC nuk i ndërron vetitë kryesore.

SILCAPOR-i për arsye të peshës së lehtë vëllimore dhe koeficientin e lartë të sigurisë e bën objektin më të lehtë dhe më të përballueshëm ndaj dridhjeve horizontale seizmike, por edhe në rastet e dridhjeve të furishme.

SILCAPOR vonë e humb aftësinë bartëse, ashtu që e bën të mundur në kohë evakuimin e njerëzve nga objektet.

SILCAPOR-i gjatë procesit të prodhimit aplikon lëndët e para me prejardhje natyrore inorganike.
Ky material ka veti ekologjike dhe është fiziologjikisht joaktiv ndaj shëndetit të njeriut. Këto veti Silkaporin e bëjnë të jetë ishëndetshëm dhe komod.SILCAPOR-i nuk është radioaktiv, dhe në krahasim me materialet tjera ndërtimore ka vlerën më të ulët të radioaktivitetit, vlerë e cila është më e ulët sesa vlerat e lejuara. 

Më shumë informata?

Nuk po arrini të gjeni informacionin  e dëshiruar? Ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese dhe dikush nga departamentet tona to t'ju ndihmoj

Informatat kontaktuese