Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +383 (0) 44 872 791

Silcapor
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Të përkushtuar t'ju sjellim produkte cilësore!

Silcapor bën prodhimin poroz-betonit të lehtë të autoklavizuar  dhe ju sjell bllokat Silcapor që janë bllokat më të përshtatshëm për ndërtim të lehtë, ekonomik, të qëndrueshëm, rezistues, izolues dhe mbi të gjitha – ekologjik dhe të pastër. 

Silcapor është fabrika e vetme në rajon për prodhimin e bllokave termoizolues. Investimet për ndërtimin e kësaj fabrike kanë filluar në vitin 1983 kurse kanë përfunduar në vitin 1988 kur edhe ka filluar prodhimin. Fabrika gjendet në fshatin Doganaj ne Komunen e Kacanikut.

Shiko më shumë

Çfarë është Silcapor.

SILCAPOR-i është teknologji e prodhimit të materialit ndërtimor, që nënkupton asortiment të elementeve në murim me dimensione të ndry­shme (gjerësi,gjatësi dhe lartësi). SILCAPORI është me prejardhje min­erale inorganike, shprehimisht material me peshë të lehtë ndërtimore, i cili prodhohet në mënyrë industriale, me markë të caktuar të betonit celular. 

SILCAPOR - Kursen energjinë, është material i lehtë ndërtimorë dhe prodhohet prej lëndëve të pastërta si rëra e kuarcit, cimentoja, gëlqerja dhe uji. Është produkt me kualitet të lartë, i prodhuar në Kosovë me teknologji Suedeze i cili përmbush standardet ndërkombëtare për prodhim tëpastërt ekologjik

Misioni dhe Vizioni

Më shumë informata?

Nuk po arrini të gjeni informacionin  e dëshiruar? Ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese dhe dikush nga departamentet tona to t'ju ndihmoj

Informatat kontaktuese