Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +383 (0) 44 872 791

Silcapor
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Kosovë

TEL:   +381 (0) 290 381 720
TEL.  +383 (0) 44 872 791

Autoastrada Pristinë ~ Shkup
Matkume, Kaçanik
Kosovo

[email protected]om 

Mali i Zi

TEL: +382 20 215255
FAX:+382 20 220400

TECH LIVE D.O.O.
Hercegovacka 90, 81000 Podgorica

[email protected] 

Maqedoni

TEL +38970245854
Makkos Kompani doo

Blvd. Alexander the Great, Skopje 1000, North Macedonia

[email protected] 

Na shkruani

Faleminderit që na keni shkruar, së shpejto do të përgjigjemi

Lokacioni

Baza jonë ndodhet në Matlumë, komuna e Kaçanikut, rruga maxhistrale Prishtinë ~ Shkup kurse zyret përfaqësuese ndodhen në Hotel Grand në Prishtinë, që njëherit është pjesë e Unio Commerce.

Shiko lokacionin

Më shumë informata?

Nuk po arrini të gjeni informacionin  e dëshiruar? Ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese dhe dikush nga departamentet tona to t'ju ndihmoj

Informatat kontaktuese

Menu