Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +383 (0) 44 872 791

Silcapor
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Bllok 60 x 25 x 30
Bllok 60 x 25 x 30
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 25
Bllok 60 x 25 x 25
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 20
Bllok 60 x 25 x 20
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 17.5
Bllok 60 x 25 x 17.5
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 15
Bllok 60 x 25 x 15
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 12.5
Bllok 60 x 25 x 12.5
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 10
Bllok 60 x 25 x 10
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 7.5
Bllok 60 x 25 x 7.5
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë
Bllok 60 x 25 x 5
Bllok 60 x 25 x 5
Bllok silikat nga poroz betoni i cilësisë së lartë me peshë të lehtë dhe veti të shkëlqyeshme termo izuluese
më shumë

Vetitë e bllokut Silcapor

super rezistent

 Si material ndërtimor e bën të pakontestueshëm aplikimin në ndërtimtari sepse ka veti rezistuese ndaj zjarrit, i padjegshëm, nuk e përcjell flakën e deri në 650 C nuk i ndërron vetitë kryesore.

më shumë

bllok absorbues

Gjatë procesit të prodhimit aplikohen lëndët e para me prejardhje natyrore inorganike. Ky material ka veti ekologjike dhe është fiziologjikisht joaktiv ndaj shëndetit të njeriut.

më shumë

siguri e lartë

 për arsye të peshës së lehtë vëllimore dhe koeficientin e lartë të sigurisë e bën objektin më të lehtë dhe më të përballueshëm ndaj dridhjeve  seizmike

më shumë

Bllokat Silcapor

Si punohet me Silcapor

Murimi me blloka Silcapor është mjaft i lehtë dhe praktik. Shpenzimet e energjisë janë më të vogla me material Silcapor për ngrohje dhe freskim të ambientit jetues, për 30 deri 50%.

Te ndryshme

Vetitë e bllokut silcapor
Bllok që ofron tipare dhe cilësi fantastike në ndërtim dhe kosto

Pse ua rekomandojmëShikoni arsyet kryesore pse duhet ta përdorni bllokun Silcapor

Mënyrat e aplikimitUdhëzimet e aplikimit për të arritur performancën më të mirë

Rreth neshKompania lidere në tregun vendor dhe rajonal në prodhimin e bllokave

Silcapor - Unio Commerce është i përkushtuar për garantimin e cilësisë, andaj pjesë e misionit tonë është të perfeksionojme produktet

më shumë

Shkarko

Kemi publikuar disa lloje të informacioneve të dobishme që të informoheni me mundësitë dhe përparësitë që ofron silcapor

më shumë

Ekonomik

Shpenzimet e energjisë janë më të vogla me material silcapor për ngrohje dhe freskim të ambientit jetues, për 30 deri 50%.

më shumë

Përkrahje

Nëse nuk po gjeni informacionin e kërkuar, ju lutemi na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë

Për më shumë informacione tjera ju mund ta shikoni faqen e departamenteve brenda kompanisë silcapor dhe të arrini më shpejtë te kontakti i dëshiruar

më shumë