Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +381 (0) 290 381 720

Silcapor Kosova
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Lokacioni se ku mund ta gjeni kompaninë Silcapor!

Baza jonë ndodhet në Matlumë, komuna e Kaçanikut, rruga maxhistrale Prishtinë ~ Shkup kurse zyret përfaqësuese ndodhen në Hotel Grand në Prishtinë, që njëherit është pjesë e Unio Commerce.

Më shumë informata?

Nuk po arrini të gjeni informacionin  e dëshiruar? Ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese dhe dikush nga departamentet tona to t'ju ndihmoj

Informatat kontaktuese

Menu